Μετά την ολιγοήμερη διακοπή των αγώνων λόγω των αργιών του Πάσχα το τουρνουά φτάνει στα τελευταία του παιχνίδια που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Slice Tennis Cafe Bar.

Το πρώτο ζευγάρι του τελικού διπλών μικτών είναι ο Γεωργαλάς με την Καλογεροπούλου που με μία σημαντική νίκη έναντι του Μπαλαφούτα και της Γερούκη σε έναν δυνατό αγώνα που κρίθηκε στο νήμα το πρωί του Σαββάτου πέρασαν στην τελική φάση.  Οι σταρ του παιχνιδιού ήταν η Βασιλική Καλογεροπούλου με την Μαρίνα Γερούκη παίζοντας φανταστικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στις δυο τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας 16/04 ένας φανταστικός Τρούλος μπόρεσε και κέρδισε το ζευγάρι Τσακίρογλου Φ – Τερκενλή με την βοήθεια της Klaudia 6-2 7-5. Την Πέμπτη θα γίνει ο ημιτελικός Τρούλος – Gawlik στις 4μ.μ. και θα συναντήσει το ζευγάρι Νικολόπουλος – Δρονούδα που έχουν φτάσει στον ημιτελικό.

Στο τουρνουά των ανδρών τις 2 εβδομάδες που μας πέρασαν έγιναν παρουσία πολύ κόσμου τα παιχνίδια του Γιαννόπουλος – Μαμμάσης έναντι στον Χατζηνικολάου – Καρακώστας με νικητές τους πρώτους που ήταν τα φαβορί του αγώνα και πήραν το εισιτήριο του ημιτελικού.

Με μια μη αναμενόμενη κακή εμφάνιση του Φαιτατζή – Βάκαλου, χάσανε από το πολύ καλό ζευγάρι Νικολόπουλος – Μπαλαφούτας που υπόσχονται πολλά για τον τελικό. Την Τετάρτη 18/04 θα γίνει στη 1μ.μ. το επόμενο παιχνίδι του τουρνουα διπλού ανδρών ανάμεσα στον Σαπουντζή – Ρήγα κόντρα στους Γεωργαλάς – Γκράτσιος.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Κατηγορίες: Τουρνουά

Σχετικά άρθρα

Τουρνουά

1st Slice Tennis Friends Tournament

Κλείσανε οι συμμετοχές για το τουρνουά διπλών που θα διεξαχθεί από αρχές Ιανουαρίου και για τους επόμενους 2 μήνες στο οποίο θα σας κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά λόγο της ιδιαιτερότητας του. Θα είναι 2 όμιλοι Διαβάστε περισσότερα …

Τουρνουά

Τουρνουά Ανδρών & Γυναικών σε Μονά & Διπλά 2018 (Β’ Δυναμικότητας)

Το διάστημα 08/05/2018 με 31/05/2018 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Slice Tennis Club τουρνουά τένις στις κατηγορίες: Μονά Ανδρών Β’ Δυναμικότητας Μονά Γυναικών Β’ Δυναμικότητας Διπλά Β’ Δυναμικότητας (άνδρας-άνδρας άνδρας-γυναίκα γυναίκα-γυναίκα) με έπαθλα στους νικητές (πρώτους και δεύτερους) Διαβάστε περισσότερα …

Τουρνουά

Ανασκόπηση τουρνουά εβδομάδας 26-01/04/2018

Και αυτή η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με συναρπαστικά παιχνίδια το τουρνουά διπλών ανδρών και μικτών 2018. Στα διπλά ανδρών ξεχωρίζουμε την εκπληκτική εμφάνιση του Μαμάσση Γιώργου που μαζί με τον Γιαννόπουλο Αλέξανδρο σύντριψαν τους αντιπάλους τους και Διαβάστε περισσότερα …