Μετά την ολιγοήμερη διακοπή των αγώνων λόγω των αργιών του Πάσχα το τουρνουά φτάνει στα τελευταία του παιχνίδια που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Slice Tennis Cafe Bar.

Το πρώτο ζευγάρι του τελικού διπλών μικτών είναι ο Γεωργαλάς με την Καλογεροπούλου που με μία σημαντική νίκη έναντι του Μπαλαφούτα και της Γερούκη σε έναν δυνατό αγώνα που κρίθηκε στο νήμα το πρωί του Σαββάτου πέρασαν στην τελική φάση.  Οι σταρ του παιχνιδιού ήταν η Βασιλική Καλογεροπούλου με την Μαρίνα Γερούκη παίζοντας φανταστικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στις δυο τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας 16/04 ένας φανταστικός Τρούλος μπόρεσε και κέρδισε το ζευγάρι Τσακίρογλου Φ – Τερκενλή με την βοήθεια της Klaudia 6-2 7-5. Την Πέμπτη θα γίνει ο ημιτελικός Τρούλος – Gawlik στις 4μ.μ. και θα συναντήσει το ζευγάρι Νικολόπουλος – Δρονούδα που έχουν φτάσει στον ημιτελικό.

Στο τουρνουά των ανδρών τις 2 εβδομάδες που μας πέρασαν έγιναν παρουσία πολύ κόσμου τα παιχνίδια του Γιαννόπουλος – Μαμμάσης έναντι στον Χατζηνικολάου – Καρακώστας με νικητές τους πρώτους που ήταν τα φαβορί του αγώνα και πήραν το εισιτήριο του ημιτελικού.

Με μια μη αναμενόμενη κακή εμφάνιση του Φαιτατζή – Βάκαλου, χάσανε από το πολύ καλό ζευγάρι Νικολόπουλος – Μπαλαφούτας που υπόσχονται πολλά για τον τελικό. Την Τετάρτη 18/04 θα γίνει στη 1μ.μ. το επόμενο παιχνίδι του τουρνουα διπλού ανδρών ανάμεσα στον Σαπουντζή – Ρήγα κόντρα στους Γεωργαλάς – Γκράτσιος.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Κατηγορίες: Τουρνουά

Σχετικά άρθρα

Ανακοινώσεις

1st Ladder Tournament

Ξεκίνησε το 1st Ladder Tournament του Slice Tennis Club στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι παίκτες. Δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση για τους αγώνες μεταξύ των παικτών παρά μόνο η τιμή της ενοικίασης των Διαβάστε περισσότερα …

Ανακοινώσεις

Το Slice Tennis Club συμμετέχει στο 1ο Club Tennis Tournament της TENNISHOLD’EM

H προκήρυξη του τουρνουά: Προκήρυξη Βορείου Ελλάδος 1st TENNIS CLUB TOURNAMENT ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (2019-2020) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η εταιρεία TENNIS HOLD’EM προκηρύσσει το 1ο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα τένις βορείου Ελλάδος μεταξύ tennis clubs, βασισμένο στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού. Δικαίωμα συμμετοχής Διαβάστε περισσότερα …

Τουρνουά

1st Slice Tennis Friends Tournament

Κλείσανε οι συμμετοχές για το τουρνουά διπλών που θα διεξαχθεί από αρχές Ιανουαρίου και για τους επόμενους 2 μήνες στο οποίο θα σας κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά λόγο της ιδιαιτερότητας του. Θα είναι 2 όμιλοι Διαβάστε περισσότερα …