Κεντρική » Μαθήματα Τένις Θεσσαλονίκη

 

Στο Slice Tennis Club λειτουργούν ακαδημίες μαθημάτων τένις (παιδιών: αγόρια και κορίτσια από 5 ετών και άνω καθώς και ενηλίκων).

Τα μαθήματα (σε γκρουπ) γίνονται από έμπειρους προπονητές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ και/ή πρώην πρωταθλητές, με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που εγγυώνται τη γρήγορη εξέλιξη των μαθητών.
Ειδικά γκρουπ για προχωρημένους αθλητές/τριες.

Στο Slice Tennis Club λειτουργούν:

  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΙΝΙ ΤΕΝΝΙΣ (RED 5-7ετών, ORANGE 7-8ετών, GREEN 8-10ετών) – Τμήματα παιδιών με χρήση ειδικού εξοπλισμού αναλογα με την ηλικία & σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά συστήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ITF.
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – Εντατική προπόνηση για παίκτες και παίκτριες που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες.
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ  Παιδιά και έφηβοι μπορούν να γνωρίσουν το τένις και να συνδυάσουν παράλληλα άθληση και ψυχαγωγία.
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Ενήλικες όλων των επιπέδων μπορούν να ενταχθούν σ’αυτά τα τμήματα και να βελτιωσουν το παιχνίδι τους.

Σας προσκαλούμε να έρθετε να δοκιμάσετε τις τενιστικές σας ικανότητες ακόμα και άν δεν έχετε ρακέτα, θα σας δώσουμε εμείς. Φορέστε τα αθλητικά σας και ξεκινήστε μαζί μας.

Σε όλες τις ακαδημίες μας ΔΕΝ υπάρχει κόστος εγγραφής. 

Αν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στα μαθήματα των ακαδημιών μας συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω

Θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο σας/ή του μαθητή που ενδιαφέρεται, το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, την ηλικία και την εμπειρία που έχετε όπως και τις ελεύθερες ώρες και μέρες που θα σας βόλευαν. Εμείς θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν για να σας προτείνουμε κάποιο group να ξεκινήσετε στις ώρες που σας βολεύουν, ίδιου επιπέδου και ηλικίας μαθητών!

Στο Slice Tennis Club βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε προπονητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες όλων των μικρών και μεγάλων φίλων μας. Φιλοσοφία μας είναι ο υγιής αθλητισμός που προάγει αξίες όπως η προσπάθεια και η ευγενής άμιλλα αλλά να προσφέρει ψυχαγωγία και χαρά. To Slice Tennis Club, έχοντας οδηγό αυτές τις αξίες, διαθέτει προπονητές πάντα ενημερωμένους στις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης & τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο. Είναι έτοιμοι να σας εξασφαλίσουν ιδανικό και ευχάριστο περιβάλλον εκμάθησης και να σας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο, να γνωρίσετε τον «μαγικό» κόσμο του τένις.