Κεντρική » Μαθήματα Τένις Θεσσαλονίκη

 

Στο Slice Tennis Club λειτουργούν ακαδημίες μαθημάτων τένις (παιδιών: αγόρια και κορίτσια από 5 ετών και άνω καθώς και ενηλίκων).

Τα μαθήματα (σε γκρουπ) γίνονται από έμπειρους προπονητές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ και/ή πρώην πρωταθλητές, με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που εγγυώνται τη γρήγορη εξέλιξη των μαθητών.
Ειδικά γκρουπ για προχωρημένους αθλητές/τριες.

Στο Slice Tennis Club λειτουργούν:

  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΙΝΙ ΤΕΝΝΙΣ (RED 5-7ετών, ORANGE 7-8ετών, GREEN 8-10ετών) – Τμήματα παιδιών με χρήση ειδικού εξοπλισμού αναλογα με την ηλικία & σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά συστήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ITF.
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – Εντατική προπόνηση για παίκτες και παίκτριες που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες.
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ  Παιδιά και έφηβοι μπορούν να γνωρίσουν το τένις και να συνδυάσουν παράλληλα άθληση και ψυχαγωγία.
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – Ενήλικες όλων των επιπέδων μπορούν να ενταχθούν σ’αυτά τα τμήματα και να βελτιωσουν το παιχνίδι τους.

Ανοιχτή προπόνηση γνωριμίας κάθε Παρασκευή. Σας προσκαλούμε να έρθετε να δοκιμάσετε τις τενιστικές σας ικανότητες ακόμα και άν δεν έχετε ρακέτα, θα σας δώσουμε εμείς. Φορέστε τα αθλητικά σας και ξεκινήστε μαζί μας. Μετά το πρώτο μάθημα ο προπονητής ανάλογα με το επίπεδο σας, θα σας προτείνει το καλύτερο γκρουπ μας για να συνεχίσετε.

Σε όλες τις ακαδημίες μας ΔΕΝ υπάρχει κόστος εγγραφής. 

Υπεύθυνος προπονητής τμημάτων: ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΦΩΤΗΣ

Στο Slice Tennis Club βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε προπονητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες όλων των μικρών και μεγάλων φίλων μας. Φιλοσοφία μας είναι ο υγιής αθλητισμός που προάγει αξίες όπως η προσπάθεια και η ευγενής άμιλλα αλλά και προσφέρει ψυχαγωγία και χαρά. To Slice Tennis Club, έχοντας οδηγό αυτές τις αξίες, διαθέτει προπονητές πάντα ενημερωμένους στις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης & τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο. Είναι έτοιμοι να σας εξασφαλίσουν ιδανικό και ευχάριστο περιβάλλον εκμάθησης και να σας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο,να γνωρίσετε τον «μαγικό» κόσμο του τένις.