Οι τρελαμένοι τενίστες είναι μια παρέα ερασιτεχνών παιχτών στη Θεσσαλονίκη που, το 2009, σκέφτηκε πως θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον αντί να παίζουνε μεταξύ τους φιλικά, να διοργανώσουν ένα τουρνουά κι ο νικητής να πάρει ένα κύπελλο…

Αυτή η προσπάθεια είχε μεγάλη απήχηση στην τενιστική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και εξαπλώθηκε γρήγορα. Το Slice Tennis Club θέλοντας να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την ειδική τιμή για τους φίλους μας τρελαμένους τενίστες. Έτσι λοιπόν από 15/04/2019 ισχύει η μειωμένη τιμή στην ενοικίαση των γηπέδων για όλους τους αγώνες που θα πραγματοποιούνται στα πλαίσια του τουρνουά που διεξάγουν οι τρελαμένοι τενίστες. Η τιμή διαμορφώνεται στα 2,5€ /1ώρα το άτομο για την ζώνη από τις 09:00 έως τις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές γηπέδων στα παιχνίδια τους, παίζοντας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και αποδυτήρια.

Κλείστε το γήπεδο σας ηλεκτρονικά ή μέσω κράτησης τηλεφώνου και δηλώστε κατά την πληρωμή σας στην γραμματεία τα ονόματα σας και την συμμετοχή στο τουρνουά για τους τρελαμένους τενίστες ώστε να επωφεληθείτε της ειδικής τιμής.

Καλά παιχνίδια σε όλους!

 

Κατηγορίες: Ενοικίαση γηπέδων