Τηλέφωνα

0030 2316012974 & 0030 6998140193

Τοποθεσία

Βρισκόμαστε πίσω από το Mega Outlet με άμεση πρόσβαση από την Περιφερειακή οδό

Πρόσβαση

Γρήγορη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της πόλης με αυτοκίνητο μέσω της περιφερειακής οδού και παρκινγκ φυλασσόμενο και φωτιζόμενο για άνετο παρκάρισμα.

Εύκολη πρόσβαση και με αστικές συγκοινωνίες ΟΑΣΘ

  • ΓΡΑΜΜΗ 1 ΣΤΑΣΗ 15065 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΥΛΑΙΑΣ
  • ΓΡΑΜΜΗ 2 ΣΤΑΣΗ 15065 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΥΛΑΙΑΣ
  • ΓΡΑΜΜΗ 3 ΣΤΑΣΗ 15065 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΥΛΑΙΑΣ

Οι εγκαταστάσεις

Στο slice#2 Mega Outlet υπάρχουν συνολικά 12 γήπεδα

  • 8 clay χωμάτινα γήπεδα (4κλειστά και 4ανοιχτά) τα οποία πληρούν κριτήρια των διεθνών κανονισμών με σύγχρονο και άρτιο τεχνολογικά φωτισμό, κατάλληλα τοποθετημένους και ρυθμισμένους προβολείς ώστε να εξαλείφονται οι εκτυφλωτικές αντανακλάσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ή της προπόνησης. Τα 4 κλειστά μας γήπεδα σας επιτρέπουν να παίζετε όλο τον χρόνο χωρίς να σας ενδιαφέρει τι καιρό κάνει έξω! Είναι θερμαινόμενα τον χειμώνα και πιο δροσερά το καλοκαίρι χωρίς σας ενοχλεί ο έντονος ήλιος. Η συντήρηση των γηπέδων γίνεται μετά από κάθε αγώνα από εξειδικευμένο προσωπικό προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα στο παιχνίδι σας χωρίς ανεπιθύμητες αναπηδήσεις. Τα γήπεδα μας είναι διαθέσιμα για μαθήματα και ενοικιάσεις χωρίς υποχρέωση αρχικής εγγραφής. Για άμεση εξυπηρέτηση εφαρμόζουμε σύστημα on line κρατήσεων μέσω του site μας μέσω του οποίου επιλέγετε την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε να παίξετε

 

  • 4 mini/kid courts. που είναι εξειδικευμένα και ειδικά εξοπλισμένα για τις προπονήσεις παιδιών ηλικίας από 4 έως 8 ετών. Το προπονητικό team φροντίζει την εκμάθηση του αθλήματος μέσω παιχνιδιού και διασκέδασης To τένις μαθαίνει στα παιδιά τι σημαίνει πειθαρχία, υπευθυνότητα, δικαιοσύνη, ευγενής άμιλλα. Είναι άθλημα κοινωνικοποίησης, εκγύμνασης και ακολουθεί το άτομο σε όλη του την ζωή.

Εάν δεν έχετε συμπαίκτη καλέστε μας και θα φροντίσουμε εμείς γι’ αυτό, με κάποιον κοντά στο δικό σας επίπεδο.

Διατίθενται αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, w.c. και ντουζ, καινούρια με σύγχρονο εξοπλισμό, και υψηλά στάνταρ κανόνων υγιεινής.